นักวิจัยที่ได้รับการตีพิมพ์ในฐานข้อมูล Web of Science และ Scopus ปี 2019

ISI

Web of Science

Self-Study with the Educational Technology Tell Me More: What EFL Learners do
By:Gyamfi, George ; Sukseemuang, Panida; Tantiwich, Kornsak; Kaewkong, Pittayatorn

Development of a causal relationship model for cyber bullying behaviors among public secondary school students in the three southern border provinces of Thailand
By:Tudkuea, T.; Laeheem, K.; Sittichai, R.

Factors related with cyberbullying among the youth of Jakarta, Indonesia
By: Handono, Santi Gusti; Laeheem, Kasetchai; Sittichai, Ruthaychonnee
CHILDREN AND YOUTH SERVICES REVIEW   Volume: 99   Pages: 235-239   Published: APR 2019

English as an ASEAN lingua franca and the role of nativeness in English education in Thailand
By: Jindapitak, Naratip
ENGLISH TODAY   Volume: 35   Issue: 2   Pages: 36-41   Article Number: PII S026607841800024X   Published: JUN 2019

Scopus
Enhancing english language learners’ conversation abilities via ca-informed sitcom lessons: A case study of thai high school students(Article)
Waedaoh, A., Sinwongsuwat, K

Polyphony and polarization in public discourses: hegemony and dissent in a Slovene policy debate
Savski, K.

‘Asians’ and ‘Westerners’: examining the perception of ‘(non-)native’ migrant teachers of English in Thailand
Comprendio, L.J.E.V., Savski, K

เว็บไซต์ที่เกี่ยวข้องกับการวิจัย